PT

Personlig träning

 

PT - Funktionell träning utomhus

 

Personlig träning utomhus på Värmdö med inspirerande och kunnig tränare där Du står i fokus under en hel timma. Efter dina önskemål lägger jag upp träningspassen så att de alltid är varierade och innehåller allsidiga styrkeövningar blandat med kondition i form av löpning eller snabbpromenader. Styrkeövningarna genomförs på marken på ett liggunderlag med kroppen som belastning i syfte att få en hållbar kropp där muskelstyrkan i koppen är i balans och utan smärttillstånd. Träningen anpassas efter din nuvarande grundnivå och för bästa träningseffekt kommer vi successivt att höja intensiteten. Garanterade träningsresultat då träningsinspiratören alltid besegrar latmasken i dig!

Plats: Träningspassen genomförs på Värmdövallen i Hemmesta under 60 minuter.

 

PT - Löpskolning: Förbättra ditt löpsteg

 

Med förbättrat löpsteg får du ett skonsammare och effektivare löpsteg. Med olika teknik-, styrke- och spänstövningar kommer du ta din löpning till en ny nivå som gör att löpningen känns roligare och lättare. Kanske får du lättare att nå ditt drömmål?

 

Plats: Träningspassen genomförs på Värmdövallen i Hemmesta under 60 minuter.

 

PT - Yoga

Under din timma guidar jag dig nybörjare som erfaren yogi i mängder av olika stärkande asanas, djupgående andning och avslappning. Vi jobbar med fokus på att du ska lära dig rätt teknik i lugn och ro.

 

Plats: Värmdö Friskvårdscenter

 

Pris:

1 lektion för 650 kr

5 lektioner för 3100 kr

10 lektioner för 6000 kr

 

Maila ditt intresse till: Catarina@traningsinspiratoren.se