Företag

Satsa friskt på personalen 2017

 

Höj energin och glädjen hos din personal med hjälp av träning och massage på arbetstid.

Träningsinspiratören kommer till Er arbetsplats med massagebänken och träningsglädje!

 

Fysiskyoga 60 min

Under det fysiska yoga passet får man genom en medveten andning, stärkande och utsträckande positioner mer energi då vi lösgör eventuella muskelspänningar och blockeringar i kroppen. Man blir piggare och mer harmonisk! Passet avslutas alltid med en skön avslappning. Mjuka träningskläder rekommenderas och en dusch efteråt då man blir väldigt varm. Ett konferens/mötes rum fungerar utmärkt som träningslokal.

 

Lugnyoga 60 min

Genom medveten andning, enkla rörligehets övningar, avslappning och meditation höjer vi energin och lösgör muskelspänningar och blockeringar i kroppen. Bra pass för att förebygga stressrelaterade symptom och skapa energi. Mjuka träningskläder rekommenderas men då man ej blir svettig så behöver man ej duscha efteråt. Ett konferens/mötes rum fungerar utmärkt som träningslokal. Går att genomföras på stol.

 

Funktionell utomhusträning 60 min

Rolig, utmanande och varierad kondition och styrketräning med kroppen som belastning. Vi tränar utomhus på en liten gräsplätt nära företaget. Vi varvar funktionella styrkeövningar i par eller ensam, med spänst hopp och fartlöpning. Inget pass kommer att bli det andra likt!

Passar alla oavsett träningsbakgrund eller ålder, då vi tränar på begränsat område och deltagarna själva bestämmer antal upprepningar och tempo efter egna förutsättningar.

 

Funktionell träning inomhus 60 min

Vi varvar funktionella styrkeövningar med aktiv rörlighet i form av tex. yoga övningar. I styrketräningen jobbar vi i stationsform med enkla vikter eller i par/enskilt med kroppen som belastning i mängder av olika varianter för att träningen ska bli så varierad och rolig som möjligt. Med funktionell träning menas att vi jobbar med fokus på rätt teknik där styrkeövningarnas syfte är att förbättra vår kroppshållning, bålstabilitet, balans och förebygga smärta pga muskelsvaghet. Hela kroppen tränas allsidigt både stärkande och genom rörlighetsövningar i syfte att få en hållbar kropp anpassad för vår stillasittande vardag. Inget pass kommer att bli det andra likt.

 

 

Låter detta intressant?

Hör av er för en offert till: catarina@traningsinspiratoren.se

 

Kom ihåg att denna tjänst är avdragsgill.

 

Ser fram emot ett framtida samarbete med er i friskhetens tecken!