Personliga lektioner

Personlig teknikträning

 

Längdskidåkning: Klassisk teknik

Under ett personligt teknikpass åker jag bredvid dig och ger dig direktfeedback på hur du kan optimera din teknik. Vi jobbar med alla klassiska tekniker som diagonalskidåkning, stakning, stakning med frånskjut, saxning och utförsåkning. Jag filmar även din åkning som vi sedan analyserar direkt i spåret, detta för att med ytterligare ett sinne ta in och förstå teknik tipsen jag ger dig. Detta ger dig förutsättningar till en bättre tid i vasaspåren!!

 

Plats: Konstsnöspåret i Saltjöbaden

 

Längdskidåkning: Skateåkning

Vill du lära dig de 5 skateväxlarna? Boka en skatetekniklektion så kommer du ha ytterligare en rolig träningsform att se fram emot varje vinter! Passar även dig som redan kan åka skate men vill bli effektivare!

 

Plats: Konstsnöspåret i Saltjöbaden

 

 

 

Rullskidsteknik

Tekniklektion på rullskidor både för dig som är nybörjare och erfaren. Du kommer förbättra din teknik i den klassiska tekniken genom att vi jobbar med diagonalskidåkning, stakning, stakning med frånskjut, saxning och utförsåkning. Du kommer lära dig hur man bromsar och få bättre balans genom olika balansövningar. Du blir filmad i din åkning som vi sedan analyserar direkt, detta för att med ytterligare ett sinne ta in och omsätta teknik tipsen jag ger dig. Du måste ha egna rullskidor och bära hjälm.

 

Plats: Värmdö

 

Skidgång i backe

Skidgång i brant backe är ett effektiv och bra sätt att träna inför längdskidsäsongen. Man tränar upp sina skidmuskler, teknik och kondition. Under denna lektion går vi igenom tekniken för skidgång med stavar i backe. Du tar med dina egna stavar som har längden ca 10 cm kortare än dina vanliga klassiska skidstavar.

 

Plats: Hammarbybacken

 

Anmälan: Catarina@traningsinspiratoren.se

 

Kostnad:

Privat lektion: 1150 kr i 75 minuter

Kompis pris: 2 personer i 90 min 800 kr/person

Minigrupp: 3-5 personer i 90 min 600 kr/person

Grupp pris: 6-10 personer i 90 min 450 kr/person

 

Röst från tidigare deltagare

Tack för en mycket givande förmiddag! Otroligt värdefull privatlektion med alla dina instruktioner och tips. Toppen att du också skickade filmerna till mig. Det är bara att se och lära. Denna förmiddag gav mig enormt mycket inspiration och bättre självkänsla inför mitt lopp i ”fädernes spår”.

Stort tack till dig för en mycket pedagogisk och trevlig lektion.

Yvonne

 

Det var en så härlig o häftig känsla när tekniken satt! Så små teknikförändringar som ger såååå mycket utväxling! Det här tar jag med mig i min träning framöver - längtar redan ut för att öva på det nya! Det här gav nytändning i träningen!

Jenny