Massage

Massage

Vid Värmdö Friskvårds Center Fenixväg 18, Mölnvik

 

Klassisk massage - helkropp 60 min 800 kr

En skön djupgående massagebehandling där dina stela och trötta muskler får hjälp att bli uppmjukade och avslappnade. Behandlingen omfattar ryggen, benen, armar, fötter och avslutas med en avslappnande ansiktsmassage.

 

Idrottsmassage 30 minuter 475 kr

Idrottsmassage riktar sig till dig som tränar mycket och behöver mjuka upp trötta och stela muskler. Idrottsmassage ger möjlighet till en snabbare återhämtning, att förebygga och behandla skador och att öka rörligheten. Idrottsmassage brukar därför upplevas lite tuffare och djupare än klassisk massage.

 

Yoga Massage 70 min 850 kr

Under behandlingen blandar vi massagen med assisterad stretchning som frigör spänningar och energiblockeringar i hela kroppen då behandlingen alltid genomför på hela kroppen. Vi jobbar aktivt tillsammans där du genom guidad djupanding hjälper dina muskler till avslappning så att stretchen blir mer effektiv. Vi genomför behandlingen på en madrass på golvet där du är varmt inbylsad i handdukar. Behandlingformen ursprunger från Indien och den ayurvediska traditionen.

 

Yoga massagen behandlar tillstånd som:

Problem med muskler och leder, rygg och nackbesvär, huvudvärk

svagt immunförsvar, matsmältningsproblem, ischias och sömnlöshet.

 

Generella fördelar med Yoga Massage

- löser spänningar och stelhelt

- balanserar kroppen och förbättrar flexibilliteten

- förbättrar blodcirkulationen

- stärker immunförsvaret

- återhämtar kroppen genom förbättrad syresättning och näringstillförsel

 

Yoga Massage för gravida 60 min 800 kr

För dig som är gravid så är yogamassagen en härlig och mjuk behandling där du blir masserad på ryggen för att släppa spänningar i ländryggen liggandes på sidan på en madrass på golvet. Vi genomför sittande stretchar för att släppa på spänningar runt i kring nacke och axlar. Innan ca 6 månaders graviditet kan man även ligga på rygg och genomföra försiktiga ben stretchar och massage för att bli mer avslappnad runt hela höftpartiet. Under behandlingen blir du guidad in i djupandning vilket hjälper dina muskler till avslappning så att stretchen blir mer effektiv och du får ett verktyg som kan hjälpa dig vid din förlossning. Behandlingen avslutas med en avslappnande ansiktsmassage.

 

Nack & Ansiktsmassage - 30 min 475 kr

En skön avslappnande massagebehandling där dina stela axelmuskler blir uppmjukade och avslutas med en avslappnande ansiktsmassage. Passar dig med spända käkar och är påverkad av stress.

 

PT Medicinsk yoga- 60 min 650 kr

Guidning i djupandning, enkla rörlighetsövningar och djupgående meditation. Alla övningar utförs på en matta eller sittandes på en stol med utgångspunkt från individens förmåga. Mediyogan används vid rehabilitering för t.ex: astmatiker, utbrändhet, ryggproblem,hjärtproblem,migrän, sömn och ätstörningar. Då vi utför enkla yogaövningar och kombinerar med djupgående andning och meditation skapas specifika terapeutiska effekter och verkar för en djup energimässig balans på alla plan i kroppen.