Personliga träningsprogram

Träningsprogram & coachning

Jag lägger upp ett personligt träningsprogram för dig anpassat efter dina mål, träningsbakgrund och din tid till träning. Du skriver träningsdagbok hela perioden via funbeat (en träningsdagbok på nätet) där jag hela tiden kan följa din genomförda träning. En gång i månaden mailar jag dig en träningsanalys av genomförd träning och ditt nya träningsprogram anpassat efter ditt nuläge. Jag coachar och inspirerar dig även om motivationen sviktar, jag blir din personliga tränare under din förberedelseperiod inför ditt eventuella vasalopp eller ditt personliga mål. Kombinera gärna detta med ett personligt träningspass eller tekniklektion med mig om du bor i Stockholms området.

Går att starta detta när som helst under hela året och jag coachar alla nivåer, gammal som ung, nybörjare som erfarenåkare.

 

Pris: 699 kr/mån

 

Anmälan: catarina@traningsinspiratoren.se

 

Tack för all hjälp, tips och träningsupplägg! Det har varit grymt att ha träningen så strukturerad att man inte behövt tänka på vad man ska träna!

Nöjd Anders som jag coachat mot ett långsiktigt mål under 1.5 år som åkte Vasaloppet 2017 på 6.22 med 40 min kapad tid från tidigare år!