Personliga träningsprogram

Personligt träningsprogram & coaching

Jag lägger upp ett personligt träningsprogram för dig anpassat efter dina mål, din träningsbakgrund och din tid till träning och coachar dig genom programmet.
Du skriver träningsdagbok hela perioden via jogg.se (träningsdagbok på nätet) där jag hela tiden kan följa din genomförda träning.

En gång i månaden mejlar jag dig en träningsanalys av genomförd träning och ett nytt träningsprogram anpassat efter ditt nuläge.
Jag coachar och inspirerar dig om motivationen sviktar, jag blir din personliga tränare under din förberedelseperiod inför ditt eventuella Vasalopp eller till ditt personliga mål.

Det går att starta ett personligt träningsprogram när som helst under året och jag coachar alla nivåer, gammal som ung, nybörjare som erfaren.

Kombinera gärna detta med ett personligt träningspass eller tekniklektion med mig om du bor i Stockholms området.

Pris: 999 kr/mån

Anmälan: catarina@traningsinspiratoren.se

 

Röster från kunder

Tack för all hjälp, tips och träningsupplägg! Det har varit grymt att ha träningen så strukturerad att man inte behövt tänka på vad man ska träna! / Nöjd Anders som jag coachat mot ett långsiktigt mål under 1.5 år och som åkte Vasaloppet 2017 på 6.22 med 40 min kapad tid från tidigare år!

 

Ditt upplägg är suveränt och sakta, sakta börjar jag känna av en förbättring i kondition och styrka. Otålig som man ofta är vill man gärna få snabbare resultat, men som min man konstaterade jag är inte 20 längre och då räcker det inte med två intervall träningar för att förbättra sig. Det gäller att hålla i träningen! / SkiGirls Jessica
I fäders spår för framtida segrar Officiell Vasaloppscoach