Skateläger i Vålådalen

Skate

Skateläger i Vålådalen den 11-14 april 2019

 

Har du en längtan efter att åka nattvasan på skateskidor, lära dig en ny rolig träningsform eller att få skejta ut på kalfjället på skaren i vårsolen? Då är det här lägret för dig då vi lägger grunden inför nästa vintersäsongs skateskidåkning!

April månad är den bästa tiden att ge sig ut på fjället för skateturer.
Ljusa nätter med minusgrader, skarsnö tidiga mornar och vårsol på dagarna.
Tillsammans med övriga i gruppen lär du dig under 4 dagar grunderna i Skate varvat med praktiska övningar och teoripass med filmanalys. Självklart lägger vi största vikten på skateåkandet vilket innebär att det är totalt 7 skatepass inlagda under perioden. Efter middagen varje dag samlas vi för en stunds teori, återkoppling från dagen eller yoga och stretch pass. Kursen lämpar sig för den som åker klassiskt idag och vill utveckla sin skatestil.

Transport: Vi rekommenderar att ni tar tåget till denna kurs. Från och med vintern 2018 2019 har återigen SJ börjat med nattåg dagligen från södra Sverige till Undersåker och Åre. I priset nedan ingår transfer ToR Underåker-Vålådalen.

Pris från 4 520kr
Priset inkl. del i dubbelrum, ”Sportpension” (4st frukostar, 4st luncher, 3st 1-rättersmiddagsbuffér), kursledare. Som boende gäst på Vålådalens Fjällstation ingår, spåravgift, badtunnor och bastukåta, gym och idrottshall i mån av plats.
Antal deltagare:  Min. 10   Max 18

För mer information: Catarina Henriksson

e-post: traningsinspiratoren.se  tel. 073-679 10 50

För bokning kontakta Vålådalens Fjällstation Tel. 0647-353 00

e-post: info@valadalen.se eller boka direkt här!

Anmälan senast den 28 mars 2019!  OBS! se till att boka tåg med avbokningsskydd vid eventuellt inställd kurs pga av för få anmälningar.  

Kurs innehåll med reservation för ändringar pga av väderförhållande.

 

Välkomna!

Önskar

Catarina Henriksson i samarbete med Vålådalen