FORGOT YOUR DETAILS?

Lycklig skidåkare som nått sitt mål i vasaloppet
Logga för vasaloppet officiell vasaloppscoach

Personligt träningsprogram & coaching

Jag lägger upp ett personligt träningsprogram för dig anpassat efter dina mål, din träningsbakgrund och din tid till träning och coachar dig genom programmet.
Du skriver träningsdagbok hela perioden via jogg.se (träningsdagbok på nätet) där jag en gång i veckan kommer följa upp din genomförda träning.

En gång i månaden hörs vi via mail/telefonsamtal för en statusrapport i din täning och hur kroppen reagerar på din träning och ett nytt träningsprogram läggs då upp anpassat efter ditt nuläge och vad som händer i ditt liv som påverkar träningsdagar och aktiviteter. 

 
Jag coachar och inspirerar dig om motivationen sviktar, jag blir din personliga tränare under din förberedelseperiod inför ditt eventuella Vasalopp eller till ditt personliga mål.

Det går att starta ett personligt träningsprogram när som helst under året och jag coachar alla nivåer, gammal som ung, nybörjare som erfaren.

Kombinera gärna detta med ett personligt träningspass eller tekniklektion med mig om du bor i Stockholms området.

Pris: 1499 kr/mån

Anmälan: Maila till mig så kör vi igång! catarina@traningsinspiratoren.se

Referens från tidigare kunder:

Det var ett väldigt bra träningsprogram och jag kände mig trygg med distansen och kroppen. Jag hade krafter kvar i slutet!

Jag gillar att programmet ändrade karaktär månad för månad. Tack!

Erik K 

Att som otränad börja träna i maj 2022 med siktet inställt på en utmaning inom ett år, att klara av Tjejvasan 2023. Det roligaste har varit att hitta en ”ny” sport som jag gillar och som jag kan utvecklas i. Att komma igång med träningen igen och få in den naturligt i vardagen för att i förlängningen orka åldras så bra som möjligt. Att ha tagit hjälp av dig Catarina har varit bland mina bättre beslut och jag har haft så roligt på vägen!

Du är verkligen en Träningsinspiratör för mig! ⭐️/Sandra

 
TOP