Har du en längtan efter att åka nattvasan på skateskidor, lära dig en ny rolig träningsform eller att få skejta ut på kalfjället på skaren i vårsolen? Då är det här lägret för dig då vi lägger grunden inför nästa vintersäsongs skateskidåkning!

April månad är den bästa tiden att ge sig ut på fjället för skateturer.
Ljusa nätter med minusgrader, skarsnö tidiga mornar och vårsol på dagarna.
Tillsammans med övriga i gruppen lär du dig under 4 dagar grunderna i Skate varvat med praktiska övningar och teoripass med filmanalys. Självklart lägger vi största vikten på skateåkandet vilket innebär att det är totalt 7 skatepass inlagda under perioden. Efter middagen varje dag samlas vi för en stunds teori, återkoppling från dagen eller yoga och stretch pass. Kursen lämpar sig för den som åker klassiskt idag och vill utveckla sin skatestil.

 

Transport: Vi rekommenderar att ni tar tåget till denna kurs. Från och med vintern 2019 har återigen SJ börjat med nattåg dagligen från södra Sverige till Undersåker och Åre. Ni kan också välja Snälltåget som tåg transportör. I priset nedan ingår transfer ToR Underåker-Vålådalen. Skicka ett mejl till vår bokning att ni kommer med tåg. Behöver ni inte transfer så informera om det så kommer ni få ett avdrag i priset när ni bokar.

 

Pris från 5 220 kr
Priset inkl. del i dubbelrum, ”Sportpension” (4st frukostar, 4st luncher, 3st 1-rättersmiddagsbuffér, transfer från tåget i Undersåker till Vålådalen ToR), kursledare. Som boende gäst på Vålådalens Fjällstation ingår, spåravgift, badtunnor och bastukåta, gym och idrottshall i mån av plats.

Antal deltagare:  Min.10 max 18 personer

 

För mer information:  catarina@traningsinspiratoren.se

tel. 073-679 10 50

För bokning kontakta Vålådalens Fjällstation Tel. 0647-353 00

info@valadalen.se

Anmälan senast den 20 mars 2020! 

OBS! se till att boka tåg med avbokningsskydd vid eventuellt inställd kurs pga av för få anmälningar.