FORGOT YOUR DETAILS?

Logga för vasaloppet officiell vasaloppscoach
Skejtläger i Vålådalen
Logga för vasaloppet officiell vasaloppscoach

Skateläger i Vålådalen 22/3-24/3 2024

Har du en längtan efter att åka nattvasan på skateskidor, lära dig en ny rolig träningsform eller att få skejta ut på kalfjället på skaren i vårsolen? Då är det här lägret för dig då vi lägger grunden inför nästa vintersäsongs skateskidåkning eller kommande nattvasa på skejtskidorna! 

April månad är den bästa tiden att ge sig ut på fjället för skateturer. Ljusa nätter med minusgrader, skarsnö tidiga mornar och vårsol på dagarna.

Tillsammans med övriga i gruppen lär du dig under tre dagar grunderna i skate varvat med praktiska övningar och teoripass med filmanalys. Självklart lägger vi största vikten på skateåkandet vilket innebär att det är totalt 6 skatepass inlagda under perioden.

Efter middagen varje dag samlas vi för en stunds teori, återkoppling från dagen och stretchpass. Kursen lämpar sig för den som åker en mil klassiskt utan problem och vill utveckla sin skatestil.

Transport: Vi rekommenderar att ni tar tåget till denna kurs. Tågresa från Stockholm med avstigning i Undersåker: återkommer när Sj släppt sina biljetter i höst. 

OBS! se till att boka tåg med avbokningsskydd vid eventuellt inställd kurs.

Bilresa med samåkningsförmedling fungerar såklart det med.

Kostnad: Del i dubbelrum: 5995 kr  Enkelrum: 6595 kr

Ingår i kostnaden: Spåravgift, helpension,transfer från tåg-anläggningen och kurs.

 

Antal deltagare:  Min 10, max 16 personer

Anmäla här:

Frågor och föranmälan via mail om du vill säkra din plats redan nu. catarina@traningsinspiratoren.se

tel. 073-679 10 50

Anmälan senast den 26/2 mars 2024! 

 

 

TOP