Vasaloppsträning i Stockholm

Vasaloppsträning i Stockholm 2021/2022

Träningsgruppen för dig i Stockholmsområdet som vill träna tillsammans med andra ”längdskidnördar” med samma skidmål! Vill du stå vältränad och förberedd vid starten på ditt skidlopp 2022, tränar du 3-5 ggr/vecka och vill utvecklas på rullskidor då är det här gruppen för dig! Du behöver alltså inte vara vältränad för att vara med det är det du kommer att bli!! 

Under året tränar vi tillsammans, åker på skidläger och peppar varandra att nå våra mål. Under ledning av tränaren Catarina som varit aktiv tävlingsåkare, tränare på skidgymnasium och nuvarande officiell Vasaloppscoach.

 

Upplägg

Vi träffas en gång i månaden där vi tränar tillsammans i olika varierade former av förberedande träning för skidåkning och jobbar med teknikförbättringar. Vi åker på ett tidigt skidträningsläger redan i december då vi behöver boosta vår träningsmotivation lite i höstrusket och jobba med skidtekniken! 

Vad ingår?

* 10 träningspass (maj-mars) med fokus på teknik och intervaller med professionell tränare

* Eget skidläger i december tors-sön i Vålådalen (betalas separat)

* Träningskompisar

* 20 % på  tekniklektion på rullskidor eller skidor 

* Chans att vinna en utlottad startplats på Öppet Spår 2022

*  FB sida där vi inspireras av varandras träning

* Teknikanalys av 4 filmer du skickar till mig för uppföljning av tekniken. 

 

Målgrupp

För dig som bor i Stockholms närområde  med  höga mål i Vasaloppet och vill utveckla sin teknik, uthållighet och styrka för att uppnå sin fulla potential inför nästa start i Vasaloppet 90/45/30 eller liknande lopp.

Max antal: 16 platser så först till kvarn!

 

Träningskostnad: 3500 kr

Bonuspaketet: 999 kr/månad 

I bonuspaket lägger vi till ett individuellt anpassat träningsprogram inklusive coachning. Du får varje månad ett individuellt träningsprogram som är anpassat efter ditt mål, tid till träning, träningsdagar, träningsformer som passar dig och din tidigare träningsbakgrund. Du har en egen tränare i 10 månader  (maj-mars)

 

Tips: Använd gärna ditt friskvårdsbidrag

 

 Välkommen med din anmälan till: catarina@traningsinspiratoren.se

 

Catarina Henriksson

 Officiell Vasaloppscoach

 073-6791050